لیست آجیل فروشی و خشکبار فروشیهای تهران
لیست آجیل فروشی و خشکبار فروشیهای تهران
مراکز آجیل فروشی در تهران کم نیستند اما مهم است بدانیم معروف ترین آجیل فروشیهای تهران کجا هستند و آجیل شور و شیرین یا آجیل چهار مغز را از کجا باید بخریم؟ در سایت بلد اطلاعات مربوط به دسترسی و شماره تلفن بهترین آجیل فروشیهای تهران آمده است تا در روزهای عادی و حتی روزهای خاص که مردم به دنبال خرید آجیل شب عید یا آجیل شب یلدا هستند دسترسی راحتتری به آجیل فروشی های تهران داشته باشند، همچنین ساعت کاری آجیل فروشی و خشکبار فروشی میتوان در بلد یافت. برای خرید آجیل و خشکبار میتوانید به بازار بزرگ تهران سر بزنید. راسته چهارسوق یا سرای دالان در بازار بزرگ تهران در خیابان ۱۵ خرداد راسته فروش خشکبار است. برای مثال آجیل و خشکبار در بازار آهنگران خیلی معروف و پرطرفدار است. انواع آجیل، کشمش، قیسی، انواع بادام مثل بادام هندی و بادام زمینی و هر تنقلاتی که فکرش را بکنید در بازار بزرگ با کیفیت عالی پیدا میشود. لیستی از شماره تماس و دسترسی بهترین آجیل فروشیهای بازار بزرگ تهران هم در بلد وجود دارد. یکی دیگر از مراکز خرید خشکبار تهران در بازار تجریش است که یک قسمت فقط مخصوص خرید انواع آجیل و خشکبار مثل پسته بادام، میوه خشک، لواشک و...است. بعضی آجیل فروشیها هم به خاطر کیفیت خوب معروف شدهاند و در مناطق مختلف تهران شعبه دارند. که میتوانید آنها را در شمال تهران و خیابان ولیعصر، خیابان نیاوران، سعادتآباد و فرشته پیدا کنید. در غرب تهران هم میتوانید بهترین آجیل فروشیهای تهران را پیدا میکنید. شرق تهران هم آجیل فروشی خوب دارد برای مثال در میدان شهدا و خیابان شکوفه از با کیفیت ترین آجیلها و متنوعترین تنقلات دیگر را میتوانید خریداری کنید. در آجیل فروشیها فقط مغزهای خوراکی پیدا نمیشود بلکه انواع شکلات، لواشک، میوه خشک و...تنقلات مختلفی وجود دارند که میتوانید خریداری کنید. باید توجه کنید که در روزهای خاص مثل شب عید یا شب یلدا مراکز آجیل فروشی در تهران شلوغ خواهند شد. یا از روزهای قبل خرید خشکبارتان را انجام دهید یا سعی کنید به شعبههای بیشتری سر بزنید تا در آن روز دست خالی به خانه برنگردید. برای خرید آجیل خوب نیز در ابتدا باید به مراکزی که تخصصی کار آجیل و خشکبار انجام می دهند سر بزنید برای مثال آجیل را از میوهفروشی و دستفروش ها نخرید چون شرایط نگهداری آجیل و خشکبار را ندارند و با نم و دمای نامناسب محیط آجیلها سمی میشوند. بعد از مراجعه به آجیل فروشی معتبر میتوانید آجیل ها را با چند راه امتحان کنید. بهترین راه مزه کردن آجیلهاست. تلخ شدن آجیل یک نشانه برای آجیل بد و خراب شده است. راه دیگر استفاده از دستمال مرطوب است. بعضی از تنقلات را به خصوص تخمه آفتابگردان یا پسته خندان را با رنگ و مواد شیمیایی خوش رنگ و لعاب میکنند که برای سلامتی مضر است. با یک دستمال مرطوب آنها را تست کنید. راه دیگر مشاهده مشتی از آجیل است که سالم است یا نه آنهایی که پوست دارند را بشکنید و سوراخ و کپک یا هرچیزی که دارد را مشاهده کنید.