لیست پایگاه‌های امداد و نجات تهران

    لیست پایگاه‌های امداد و نجات تهران

    بارها برای هریک از ما پیش آمده که شاهد حادثه‌ای ناگوار برای اطرافیان یا مردم بوده‌ایم. گاهی اوقات این حادثه یک تصادف رانندگی بوده و افراد در داخل خودرویی گرفتار شده بودند؛ گاهی هم سانحه ای طبیعی پیش آمده و افراد در اثر زلزله در زیر آوار زندانی شده بودند. در چنین شرایطی چه کسانی باید به یاری مردم بیایند و آنها را نجات دهند؟ اینجاست که سازمان امداد و نجات به کمک مردم می‌آید و نخستین جایی که به فکر ما می رسد خبر کردن آنها در پایگاه امداد و نجات است. اگرچه وجود افرادی که قبلا دوره‌های آموزش امداد و نجات را گذرانده‌اند در چنین شرایطی یک موهبت بزرگ است. کمک‌رسانی به همه کسانی که در شرایط اضطراری نیازمند کمک هستند، امداد نامیده می‌شود. گاهی سانحه های مختلفی مانند تصادف، گرفتار شدن در آسانسور و افتادن در چاه پیش می‌آید و افراد نیاز به کمک پیدا می‌کنند. گاهی نیز پس از حوادث طبیعی مانند زلزله، سیل و آب‌گرفتگی، برای رهاسازی و نجات افراد از زیر آوار نیاز به امداد و نجات است. در چنین مواردی وظایف سازمان امداد و نجات اقتضا می‌کند تا به یاری شهروندان بشتابد. برای نشان دادن اهمیت امداد و نجات در هر شهر و کشوری بیان این نکته کافی است که ممکن است جان یک انسان در روند مراحل امداد، از مرگ نجات پیدا کند. البته در کشورهای توسعه‌یافته، نجات جان حیوانات هم برای مردم و تیم‌های امداد و نجات اهمیت بسیار دارد. خوشبختانه در سال‌های اخیر در کشور ما هم توجه بیشتری به این مسئله شده است. سازمان امداد و نجات باید دارای ویژگی‌های خاصی باشد که به چند مورد آن اشاره می‌شود: 1- در دسترس بودن 2- شبانه‌روزی بودن 3- آمادگی در شرایط اضطراری 4- نیروی انسانی آماده به کار 5- حرفه‌ای بودن 6- داشتن تجهیزات کامل 7- قانونی بودن و مشخص بودن شرح وظایف 8- حضور در همه شهرها و روستاها و به‌ویژه در مناطق حادثه‌خیز 1- وظایف پیش از حادثه بهترین اقدام هر سازمان امداد و نجات پیش‌بینی‌های قبل از وقوع یک حادثه است. از مهم‌ترین وظایف سازمان امداد و نجات پیش از وقوع حادثه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد: * تهیه شیوه‌نامه برخورد با حوادث و سوانح. * استانداردسازی و کنترل و نظارت بر خرید تجهیزات امداد و نجات. * ارائه ویژگی‌های فنی وسایل امداد و نجات. * نظارت بر فرایند تولید استاندارد کالاهای امدادی درخواستی. * ذخیره سازی تجهیزات امدادی در انبارهای سازمان امداد و نجات کشور. 2- وظایف زمان وقوع حادثه * جست‌وجو و نجات شهری. * جست‌و در محیط‌های خشکی و آبی و نجات آسیب‌دیدگان. * ارزیابی سانحه‌ها. * اسکان و تغذیه اضطراری افراد آسیب‌دیده. * نجات افراد در کوهستان. * انتقال مجروحان سانحه به مراکز درمانی. 3- وظایف پس از وقوع حادثه * فرستادن تیم‌های ساماندهی شامل کارشناسان ترابری به مناطق آسیب‌دیده. * مراقبت‌های بهداشتی پس از حادثه. * جست‌وجو و بازپیوند خانواده‌ها. * ارزیابی حادثه و برآورد خسارت‌های وارد شده. * حمایت‌های روانی پس از حادثه. ... و اما وجود پایگاه امداد و نجات مجهز، همراه با افراد آموزش‌دیده در هر کشوری بیانگر اهمیت جان مردم برای دولتمردان آن کشور است. در تهران نیز با توجه به حوادث بسیارِ رانندگی، غیراستاندارد بودن برخی از خودروها و همچنین غیراستاندارد بودن بسیاری از ساختمان‌ها، نیاز به پایگاه های امداد و نجات دیده می‌شود. در صورت نیاز به لیست پایگاه های امداد و نجات تهران، آنها را در اپلیکیشن یا وبسایت بلد ببینید.

    • ۵٫۰(4 نفر)
    پایگاه امداد و نجات

    تهران،نوروزآباد،بلوار خلیج فارس،خ. هلال احمر

    • هلال احمر
    • ۵٫۰(1 نفر)
    پایگاه امداد و نجات

    تهران،نوروزآباد،بلوار خلیج فارس،خ. هلال احمر

    • هلال احمر
    • ۳٫۰(2 نفر)
    خوابگاه

    تهران،تهرانپارس شرقی،خ. شادالویی،خ. غفاری

    • ۳٫۸(35 نفر)
    خیریه

    تهران، میدان آزادی، ابتدای بزرگراه شهید لشگری

    • کمیته امداد امام خمینی (ره)
    • ۳٫۰(7 نفر)
    امداد خودرو

    كيلومتر 14 بزرگراه شهيد لشگري (جاده مخصوص كرج) - روبروي شركت سايپا ديزل - شماره 140

    فروشگاه قطعات یدکی خودرو

    تهران،فدک،خ. گلبرگ غربی

    • ۵٫۰(7 نفر)
    مکانیکی

    تهران،ونک،خ. شیخ بهائی،خ. انصاری آزاد

    • ۵٫۰(6 نفر)
    پایگاه امداد و نجات

    تهران،نجات اللهی،خ. انقلاب،خ. نجات الهی،خ. سپاس

    • هلال احمر
    • ۳٫۵(13 نفر)
    کلینیک درمانی

    تهران،تهرانپارس شرقی،خ. جشنواره،خ. شادالویی

    • ۵٫۰(4 نفر)
    فروشگاه قطعات یدکی خودرو

    تهران،طرشت،بلوار صالحی

    سوالات متداول

    • سازمانی که امداد و نجات در کشور به‌صورت رسمی بر عهده آن باشد، سازمان امداد و نجات خوانده می‌شود. پس در پاسخ این پرسش که سازمان امداد و نجات چیست باید گفته شود سازمانی است که مسئول ارائه خدمات امدادی به آسیب‌دیدگان حادثه‌های مختلف انسانی و بلاهای طبیعی است. سازمان امداد و نجات در کشور ما زیر نظر هلال احمر اداره می‌شود. در بسیاری از کشورها سازمان مستقلی برای امداد و نجات وجود دارد. سازمانی که دولتی است و بودجه مشخص و نیروهای آموزش‌دیده برای این کار دارد. در کشور ما سازمان مستقلی برای این کار وجود ندارد. امداد ونجات در کشور ما زیر نظر هلال احمر است، اما آتش‌نشانی هم در پاره‌ای از حوادث به کمک مردم می‌آید.

    • همواره در هر شهر و روستایی نیاز به افرد آموزش‌دیده و ماهری است تا بتوانند در شرایط اضطراری و در سانحه های مختلف به یاری دیگران بیایند. در کشور ما برگزاری دوره‌های آموزش امداد و نجات به‌عهده سازمان هلال احمر است. هلال احمر ایران با برقراری دوره‌های حضوری آموزش امداد و نجات برای داوطلبان، پس از گذراندن دوره‌های نظری و عملی، گواهینامه معتبر برای آنها صادر می‌کند.

    • وظایف سازمان امداد و نجات عبارتند از: وظایف پیش از حادثه، وظایف در زمان وقوع حادثه و وظایف پس از وقوع یک حادثه. هر کدام از وظایف نام‌برده شده موارد مختلفی را در بر می‌گیرد که شامل شیوه‌نامه و مراقبت‌های پیش از حادثه، رسیدگی به آسیب‌دیدگان یک حادثه و حمایت از آسیب‌دیدگان پس از یک حادثه است که شرح مفصل‌تر آنها در متن آمده است.

صفحه 1 از 25