بیمارستان های ویژه ویروس کرونا ارومیه

    بیمارستان های ویژه ویروس کرونا ارومیه

    بیمارستان های کرونا ارومیه مراکز انتخابی و توصیه شده برای بستری بیماران مبتلا به این بیماری هستند. این مراکز در شهر ارومیه در قالب تعدادی از بیمارستان‌ها، به‌طور اختصاصی برای پذیرش چنین بیمارانی در نظر گرفته شده و به تجهیزات لازم برای مراقبت و مداوای این بیماران مجهز شده‌اند. اطلاع از لیست این موارد و نحوه دسترسی آسان به آنها می‌تواند کمک بزرگی به نجات این بیماران باشد. در سامانه نقشه و مسیریاب بلد برای بیمارستان به این مورد توجه ویژه صورت گرفته است و دسترسی به لیست بیمارستان‌های کرونایی ارومیه امکان پذیر است. همچنین در بلد می‌توان به شماره تلفن، آدرس و نظرات کاربران نیز دسترسی داشت. در شرایط همه‌گیری کرونا، مراکز درمانی در شهرهای مختلف از جمله بیمارستان‌های ارومیه، بیشترین تلاش را جهت کمک به بیماران، از نجات جان آنها تا بازگشت به سلامتی کامل انجام می‌دهند. دسترسی فوری و آگاهی از شرایط بستری و ترخیص بیماران، با کاهش مراجعات بی‌مورد کمک بزرگی به این مراکز برای نجات جان بیماران است. مراقبت از بیمار کرونایی در بیمارستان، شرایط بستری بیماران کرونایی و ترخیص آنها نیز از دیگر موارد مهمی هستند که بسیاری به داشتن اطلاعات درمورد آنها نیاز دارند. برای مثال تماس مستقیم با فرد آلوده و حتی افراد ترخیص شده از بیمارستان می‌تواند در آلوده شدن آنها تاثیر داشته باشد. هم‌چنین سایر افراد باید از تماس مستقیم با ترشحات بیمار (شامل ادرار، مدفوع و ترشحات تنفسی) در بیمارستان کرونایی ارومیه و هنگام ترخیص بیمار کرونایی خودداری نمایند. اگر مجبور به این کار هستید، حتماً از پوشش ماسک و دستکش یکبار مصرف برای هر دو دست استفاده کنید. مراعات نکاتی نظیر ماسک زدن اطرافیان بیمار و جلوگیری از رویارویی مستقیم و بدون ماسک حتی هنگام پذیرش بیماران کرونایی، می‌تواند با کم کردن احتمال آلودگی از تعداد بیماران بکاهد. شستشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون و ضد عفونی آنها با الکل ۷۰ درصد پس از هر بار تماس با لوازم آلوده یا محیط های مشکوک نیز از اصولی است که با وجود گذشت زمان طولانی از آغاز اپیدمی کرونا باید کماکان جدی گرفته شود.

    • ۴٫۵(30 نفر)
    بیمارستان

    ارومیه،امام رضا،خ. برق،بلوار مولوی

    • ۳٫۹(11 نفر)
    بیمارستان

    ارومیه،بهشتی،بلوار نبوت،خ. ساحلی

    • ۴٫۶(26 نفر)
    بیمارستان

    ارومیه،بازار باش،خ. امام،خ. ارک

    • ۳٫۰(1 نفر)
    بیمارستان

    ارومیه،بهشتی،خ سربازان گمنام،خ سردار سلیمانی،بیمارستان ارتش

    سوالات متداول

    • در شرایط همه‌گیری ویروس کرونا، برخی بیمارستان‌ها و مراکز درمان شهر ارومیه برای بیماران مبتلا به کرونا اختصاص یافته اند. لیست بیمارستان های کرونا شهر ارومیه را می‌توان به آسانی از طریق سایت و اپلیکیشن بلد جستجو و به آنها دسترسی پیدا کرد. هم‌چنین مواردی مانند شماره تماس، آدرس و ساعات کاری بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و مسیر رسیدن به آنها را نیز به‌خوبی مشخص شده است.

    • بسیاری از مردم در زمان نیاز به بیمارستان های کرونا شهر ارومیه از اسامی و محل این بیمارستان‌ها اطلاع کافی ندارند. این اطلاعات را می‌توان به‌راحتی از طریق اطلاعات موجود در سایت و اپلیکیشن بلد یافت. این اپلیکیشن لیست بیمارستان های کرونا شهر ارومیه و آدرس آنها را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. هم‌چنین شماره تماس و ساعات کاری بیمارستان‌ها از دیگر اطلاعاتی است که می‌توان از طریق سایت بلد به آنها دسترسی پیدا کرد.

    • شرایط بستری بیماران کرونایی در بیمارستان های کرونا شهر ارومیه به تجویز پزشک صورت می‌گیرد. هر مورد مشکوک با علائمی نظیر دردهای عضلانی، سرفه، درد قفسه سینه، آبریزش بینی، تنگی نفس و استفراغ، حالت تهوع مکرر و نظیر این موارد باید فوراً به پزشک مراجعه نماید. بعد از معاینات و تست‌های لازم در صورت تشخیص کرونا، یک سری مراقبت از بیمار کرونایی تجویز می‌شود. اما اگر اوضاع بیمار رو به وخامت گذاشت یا با بررسی پزشک و اسکن دستگاه تنفسی، میزان درگیری ریه بیش از ٪۵۰ تشخیص داده شد، نیاز به بستری در بیمارستان وجود دارد. همچنین در افرادی که سطح اکسیژن خون آنها کمتر از ۹۰ بوده یا به دلیل بیماری‌های خاص، زمینه‌ای و بارداری متمایز باشند، توصیه به بستری صورت می‌گیرد.

    • افرادی که پس از بهبودی از بیماری کرونا از بیمارستان ترخیص می‌شوند، تا مدت‌ها تحت تأثیر این بیماری بوده و از نظر بنیه و ملاحظات بهداشتی به توجه ویژه نیاز دارند. از جمله باید از صرف انرژی زیاد در فعالیت‌های فیزیکی و ورزش‌های سخت پرهیز کرده و در عین حال بنیه بدنی خود را تقویت کنند. هم‌چنین تغذیه و استراحت آنها باید کنترل شده و به دستورات پزشک متخصص در این زمینه توجه کنند. اطرافیان نیز ضمن استفاده از ماسک و مراعات نکات بهداشتی با این افراد و ترشحات تنفسی آنها تماس نداشته باشند. استفاده از دستکش یکبار مصرف، شستشوی دست‌ها با آب و صابون و استفاده از الکل برای ضدعفونی نیز کماکان باید ادامه داشته باشد.