ساعت کاری
شهرستان اصفهان،جاده فرودگاه
ویرایش اطلاعات
ویرایش نام، دستهبندی، آدرس، موقعیت مکانی و...
درخواست حذف مکان
تکراری است، بسته شده است، وجود ندارد و...
خلاصهٔ امتیاز و نظرها
۴٫۶
۲۲ رأی- ۲۲ روز پیش
من حدو ۲۰ سال پیش رفتم یه گوسفند هم نذر کردم حاجتم گرفتم اما اونموقه داشتند تازه بازسازیش میکردن و خیلی داغون بود اما اینی که الان دارم می بینم خیلی شیکه ...نمیدونم همونه یعنی!!!ولی به احتمال ۹۹ درصد همونه
- سه ماه پیش
فضای روحانی خوبی داره خیلی هم تمیزه ماه رمضان رفتیم خیلی خوب بود التماس دعا از همگی
- ۷ ماه پیش
خیلی خوب
- ۱۴ ماه پیش
زائرا التماس دعا
- یک سال پیش
صحن و سرای امامزاده بسیار با صفا است . محرم ها جای خیلی خوبیه برای عزاداری.
- دو سال پیش
اتفاقا خیلی عالیه.کسی که بخاطرخوردن ونذری بخوادبره توی یه امامزاده همون بهترکه نره.مگه بخاطر شکم میرن تو امامزاده ها.میرن بخاطر گرفتن حاجت و عاقبت بخیری.اتفاقاما میریم همش اونجا مغازه داره از همه خوراکی هاداره.ساندویچ گرم و تازه داره میشه خریدکه کسی گرسنه نمونه.خیلی هم جای عالی وخوبیه.
- دو سال پیش
افتضاحه ، همین دیروز ، روز شهادت امام رضا رفته بودیم ، میگفتند که روز شهادت امام رضا ، غذا از مشهد میاد و به همه میدند . غذای نذری که کم بود و به کسی نرسید . تازه هیچ غذای خریدنی هم نبود ، خداشاهده تا نزدیکای غروب بودیم گرسنه و دربدر . حیف وقتی که مردم برای دیدنش میذارند . یه دشت دورافتاده و برهوت . حساب کنید فرودگاه همیشه دور از شهر و آبادیه . این مکان هم نزدیک فرودگاهه و افتضاح .
- دو سال پیش
محرم های بسیار جذابی داره حتما ی سر بزنید
- سه سال پیش
کی نوحه میخونه اونجا ؟
- سه سال پیش
بسیار عالی و زیبا
دربارهٔ این مکان
امامزاده جعفر شاه کرم در اصفهان و در جاده فرودگاه واقع شده است. از لحاظ موقعیت جغرافیایی این مکان در نزدیکی مراکزی مانند جایگاه CNG فرودگاه شهید بهشتی قرار گرفته است. همچنین در برنامه بلد کاربران امتیاز ۵ از ۵ را به این مکان دادهاند.