بهشت گمشده

جاذبه گردشگری

  • ۴٫۴(76 نفر)
  • نگاهی به این مکان:


    🗺️ بهشت گمشده، تفرجگاهی طبیعی با مناظر بکر و سرسبز در فارس است. رودخانه‌ها، چشمه‌ها و پوشش گیاهی متنوع، تجربه‌ای آرامش‌بخش و دلنشین برای بازدیدکنندگان فراهم می‌کنند. این مکان مقصدی محبوب برای طبیعت‌گردان، کوهنوردان و علاقه‌مندان به تفریح در فضای باز است.
  • ساعت کاری

    1. جمعهکل روز باز است
    2. شنبهکل روز باز است
    3. یکشنبهکل روز باز است
    4. دوشنبهکل روز باز است
    5. سه‌شنبهکل روز باز است
    6. چهارشنبهکل روز باز است
    7. پنج‌شنبهکل روز باز است
  • شهرستان مرودشت، شهر کامفیروز

  • ویرایش اطلاعات

    ویرایش نام، دسته‌بندی، آدرس، موقعیت‌ مکانی و ...

  • درخواست حذف مکان

    تکراری است، بسته است، وجود ندارد و ...

خلاصهٔ امتیاز و نظرها

۵
۴
۳
۲
۱

۴٫۴

۷۶ رأی
  • عالییییییی‌‎​‎‎​ و‌‎‌​‌​ بسیار‌‎​‎‏‏ زیبا

  • این‌‎​‎‎​ نظر برای اواخر تیرماه سال ۱۴۰۵ می‌باشد: فضای بسیار زیبا و بزرگی داشت که ترکیبی از جریان آب در بین طبیعت و درختان می‌باشد که واقعا حس خوبی به انسان می‌دهد. از پارکینگ تا آبشار، حدود یک ربع راه پیاده‌روی دارد که می‌توانید با موتورهای سه چرخ بروید که قیمتی بین ۲۵۰ الی‌‎‌​‌​ ۵۰۰ هزار تومان دارند اما نکته منفی این است که این جاده خاکی است و کسانی که می‌خواهند پیاده بروند و کسانی که می‌خواهند با موتور بروند، همگی باید از این جاده عبور کنند و به همین خاطر افراد پیاده باید مواظب عبور موتورها باشند. مورد بعدی این است که آب آشامیدنی و‌‎​‎‏‏ سرویس بهداشتی در همان ابتدا و در پارکینگ وجود دارد و در قسمت بالا و نزدیک به آبشار، این موارد وجود نداشت و حتماً نیاز است که برای بالا هم این موارد ایجاد شود. به طور کلی اگر رسیدگی بیشتری به این فضای زیبا بشود، قطعاً نظرات بیشتری به این جاذبه طبیعی جذب می‌شود.

  • ۴ ماه پیش

    واقعا‌‎​‎‎​‌‎‌​‌​‌‎​‎‏‏ بهشته

  • ۹ ماه پیش

    اینجا‌‎​‎‎​ عالیه فقط تنها مشکلی که‌‎‌​‌​ دستشویی نداره و پارکینگ دوره‌‎​‎‏‏ باید یکم پیاده روی کنید

  • مثل‌‎​‎‎​ این ابشار در هیچ‌کجای کشور نیست...واقعا قشنگ و دیدنیست....فقط کاشکی‌‎‌​‌​ یک مدیریت خوب داشت که به بهترین شکل ممکن محیط‌‎​‎‏‏ قبل از ابشار و قشنگ و با امکانات مناسب تکمیل میکردند...

  • هنوز‌‎​‎‎​ نرفتم ،‌‎‌​‌​ ولی فکر کنم‌‎​‎‏‏ جای خوبی باشه

  • یک سال پیش

    سلام‌‎​‎‎​ امروز1404/5/25 همراه با خانواده به بهشت گمشده رفتیم وضعیت بهداشت و دستشویی بسیار افتضاح بود زباله‌ها در محیط سکوها فراوان به چشم می‌خورد و مسیر خاکی ونامرتب و وقتی‌‎‌​‌​ سوال کردیم که چرا راه انقدر کثیف و نامرتب است گفتند محیط زیست اجازه نمی‌دهد راه بازسازی شود آیا محیط زیست اجازه می‌دهد این گونه زباله‌ها در محیط و‌‎​‎‏‏ در آب و در محیطی که محل تردد و تفریح مردم است گسترده باشد... به هیچ عنوان همچین محیطی را برای تفریح تی برای چند دقیقه پیشنهاد نمی‌کنم موفق باشید

  • یک سال پیش

    سلام‌‎​‎‎​ امسال سال ۱۴۰۴ کسی رفته‌‎‌​‌​ بهشت گمشده آیا خوبه واینکه میشه‌‎​‎‏‏ شب را اونجا موند یا ن؟؟

  • ۱۴ ماه پیش

    آبشار‌‎​‎‎​ زیبایی بود اما متاسفانه در مقابل مبلغی که نسبت به ورودی میگیرند امکانات بشدت ضعیفی دارند‌‎‌​‌​ از همه مهم تر جاده ی خراب و خاکی صبری برای آدم نمیزاره و تردد مدام موتور‌‎​‎‏‏ ها برای انتقال مسافران برای دیدن آبشار شما را سراپا پر از گل و لای میکند .

  • سلام‌‎​‎‎​ .متاسفانه علیرغم ورودی ۷۰ هزار تومان ، اصلا رسیدگی و نظافت نداره‌ .برای هر‌‎‌​‌​ موتوری که آدم رو بالا ببرن ،صد و پنجاه هزار تومان پول گرفتند که‌‎​‎‏‏ حدود ۴دقیقه با موتور بیشتر طول نمی کشه .واقعا انصاف هم چیز خوبیه .

دربارهٔ این مکان

بهشت گمشده در مرودشت و در میدان دشتک واقع شده است. همچنین در برنامه بلد کاربران امتیاز ۴٫۰ از ۵ را به این مکان داده‌اند.