تهران،اختیاریه،تقاطع پاسداران و کلاهدوز
ویرایش اطلاعات
ویرایش نام، دستهبندی، آدرس، موقعیت مکانی و...
درخواست حذف مکان
تکراری است، بسته شده است، وجود ندارد و...
خلاصهٔ امتیاز و نظرها
۵
۴
۳
۲
۱
۴
۲ رأی- دو سال پیش
رسپی برگر کاملا با رسپی کوبیده فرق داره ولی اینجا دقیقا همون ترکیب کباب کوبیده هست، ینی انگار کوبیده گرد گذاشتن توی ساندویچ، البته ممکنه طرفدار داشته باشه ولی من ترجیح میدادم برگر باشه. نون ساندویچ هم خاص بود و بیشتر به شیرمال میزد تا نون برگر، یه مقداری روی طعم خود برگر تاثیر داشت که من دوست نداشتم... در کل خود برگر غذای چربی هست و اغلب باید از نونی استفاده بشه که خودش دیگه چرب نباشه یا طعم دیگه به غذا نده ولی نونشون هم ترکیب بسیار چربی داشت در کل تجربهش بد نبود ولی تکرارش نخواهم کرد