عروس سرای خالق

آرایش و پیرایش

  • ۲٫۷(3 نفر)
  • تهران،پرستار،کنارگذر پیروزی

  • ویرایش اطلاعات

    ویرایش نام، دسته‌بندی، آدرس، موقعیت‌ مکانی و ...

  • درخواست حذف مکان

    تکراری است، بسته است، وجود ندارد و ...

خلاصهٔ امتیاز و نظرها

۵
۴
۳
۲
۱

۲٫۷

۳ رأی
  • ۱۴ ماه پیش

    مدیریت‌‎​‎‎​ افتضاح ،بدترین برخورد با مشتری رو دارن و به‌‎‌​‌​ شدت پرسنل بی فرهنگ و خدمات سطح پایین با‌‎​‎‏‏ قیمت بالا داره ، به هیچ عنوان پیشنهاد نمی‌کنم

  • یک سال پیش

    چند‌‎​‎‎​ بار تاحالا برای کوتاهی مو رفتم، یبار که خوده خانم خالق کوتاه‌‎‌​‌​ کرد که هیچی بار های بعدیش چند نفر متفاوت بودن خیلی بد اخلاق‌‎​‎‏‏ و نچسب بودن.. یبارم که کلا موم رو کج زدن زیاد خوب نیست.

دربارهٔ این مکان

عروس سرای خالق در محله پرستار تهران و در کنارگذر پیروزی واقع شده است. از لحاظ موقعیت جغرافیایی این مکان در نزدیکی مراکزی مانند نیکوتن پوش شعبه چهارراه کوکاکولا و جایگاه اختصاصی ۱۵۱ و مجتمع تجاری کساء و پیتزا کابین و بوستان پرستار قرار گرفته است. نزدیکترین ایستگاه مترو به این مکان، ایستگاه مترو نیروی هوایی و نزدیکترین ایستگاه اتوبوس به این مکان، ایستگاه اتوبوس مدرسه سوم نیروهوایی می‌باشد که دسترسی به این مکان را برای کاربران حمل‌ونقل عمومی آسان می‌سازد.

مکان‌های مشابه نزدیک عروس سرای خالق