بیمارستان امیراعلم تهران

بیمارستان

  • ۳٫۹(123 نفر)
  • ساعت کاری

    1. جمعهکل روز باز است
    2. شنبهکل روز باز است
    3. یکشنبهکل روز باز است
    4. دوشنبهکل روز باز است
    5. سه‌شنبهکل روز باز است
    6. چهارشنبهکل روز باز است
    7. پنج‌شنبهکل روز باز است
  • تهران-خيابان انقلاب- دروازه دولت- ابتدای خيابان سعدی شمالی- بیمارستان امیراعلم

  • ویرایش اطلاعات

    ویرایش نام، دسته‌بندی، آدرس، موقعیت مکانی و...

    درخواست حذف مکان

    تکراری است، بسته شده است، وجود ندارد و...

خلاصهٔ امتیاز و نظرها

۵
۴
۳
۲
۱

۳٫۹

۱۲۳ رأی
  • وقتی‌‎​‎‎​ به بیمارستان دولتی مراجعه میکنی باید قید ۱ روز کامل رو بزنی معطلی زیاد یبار کارها انجام شده مدارک رو دادن موقع پذیرش میگن یه مهر کمه دوباره باید‌‎‌​‌​ کلی بری و بیای و معطل بشی برای اون یه مهر. برای ام آر ای مراجعه کرده بودم از ساعت ۸ و نیم صبح تا ساعت تقریبا ۲ معطل‌‎​‎‏‏ شدم. قسمت داروخانه پرسنل رفتار نا مناسب بیمار رو مجبور میکنن با حال ناخوش بره و پول نقد بیاره به هیچ وجه کارت قبول نمیکنن میگن فقط پول نقد بدید.

  • نگم‌‎​‎‎​ از رفتار‌‎‌​‌​ غیر مودبانه‌‎​‎‏‏ و طلبکارانه پرسنل

  • سه ماه پیش

    برای‌‎​‎‎​ تزریق واکسن هاری (نوبت دوم) مبلغ ۳۰۸ هزار تومان از من گرفتند‌‎‌​‌​ (در صورتی که واکسن هاری رایگان است). به بهانه ویزیت پزشک. در‌‎​‎‏‏ صورتی که نوبت دوم واکسن بود و بیمار قبلا معاینه شده بود!!!

  • ۶ ماه پیش

    قابل‌‎​‎‎​‌‎‌​‌​ قبول‌‎​‎‏‏ بود

  • ۹ ماه پیش

    واکسن‌‎​‎‎​ هاری دز اول شیفت شب تزریق کردند، متاسفانه به علت عدم صلاحیت پرسنل، دست من عفونت کرد.‌‎‌​‌​ واکسن هاری به جای تزریق در یک دست دست من در دو دست من در یک دوز‌‎​‎‏‏ تزریق شد و باعث عفونت شد. بعد از پیگیری گفتندکه مدیریت نداریم شیفتی کار می‌کنیم. متاسفم واقعا.

  • عالی‌‎​‎‎​‌‎‌​‌​‌‎​‎‏‏

  • ۱۴ ماه پیش

    خوبه‌‎​‎‎​‌‎‌​‌​ بد‌‎​‎‏‏ نیست

  • ۱۷ ماه پیش

    سلام‌‎​‎‎​ ممنون از تمام کارکنان زحمتش دوست داشتنی خدا قوت‌‎‌​‌​ میگم به همتون امیدوارم تون سالم سایتون بالای سر‌‎​‎‏‏ خانوادتون باشه مخصوصا قسمت آزمایشگاه پاتولوژی خانم ترابی مهربون

  • یک سال پیش

    من‌‎​‎‎​ لوزه پسرمو این بیمارستان عمل‌‎‌​‌​ کردم خیلی راضی بودم الان‌‎​‎‏‏ چندماهه گذشته وهیچ مشکلی هم نداشته

  • یک سال پیش

    متاسفانه‌‎​‎‎​ اصلا دلسوز نیستن ینی زورشون‌‎‌​‌​ میاد صحبت کنن حاله صحبت‌‎​‎‏‏ کردن ندارن مخصوصا قسمت اورژانس

دربارهٔ این مکان

بیمارستان امیراعلم تهران در محله فردوسی تهران و در -خيابان انقلاب- دروازه دولت- ابتدای خيابان سعدی شمالی- بیمارستان امیراعلم واقع شده است. از لحاظ موقعیت جغرافیایی این مکان در نزدیکی مراکزی مانند مجتمع قضایی شهید بهشتی و باغ موزه نگارستان و بیمارستان آراد و بیمارستان بانک و بیمارستان و زایشگاه پاسارگاد قرار گرفته است. نزدیکترین ایستگاه مترو به این مکان، ورودی ۳ مترو دروازه دولت و نزدیکترین ایستگاه اتوبوس به این مکان، ایستگاه اتوبوس دروازه دولت می‌باشد که دسترسی به این مکان را برای کاربران حمل‌ونقل عمومی آسان می‌سازد. همچنین در برنامه بلد کاربران امتیاز ۴٫۵ از ۵ را به این مکان داده‌اند.

سایر کاربران مشاهده کرده‌اند

مکان‌های مشابه نزدیک بیمارستان امیراعلم تهران